Is het je hobby om zelf sieraden te maken? Stap dan eens  binnen bij Sparklin Moon, dé kralenwinkel in Nijmegen. Onze winkel is een waar sieraden paradijs. Je vindt bij ons een breed assortiment aan onder andere kralen, bedels, koord en andere benodigdheden. Ook kun je online shoppen via onze webshop.

Bij Sparklin Moon zit je goed!

Als je veel tijd steekt in het zelf sieraden maken, dan zit je bij ons zeker goed. In onze winkel kun je naar hartelust winkelen tussen alle mooie kralen, bedels en andere benodigdheden. Jouw creativiteit wordt vast en zeker aangewakkerd bij het zien van onze materialen. Of je nou een sieraad voor jezelf of iemand anders wilt maken, wie bieden genoeg keuze! We geven je graag tips en ideeën op het gebied van het maken van sieraden. Je verlaat de winkel met inspiratie en genoeg materiaal, dat is ons uitgangspunt. Het maken van sieraden is hip op het moment. Wij zijn dan ook echte trendspotters en spelen in op de trends die we voorbij zien komen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook materialen in de stijl van boho in ons assortiment, zo kun je helemaal met jouw tijd meegaan.

Kom shoppen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Hier vind je het volledige assortiment inclusief inspiratie. Bestellen gaat makkelijk en snel. Bestel je voor 30 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten. Wij staan voor je klaar op het gebied van zelf sieraden maken. Kom nu langs in onze winkel of bestel online!