Vind de benodigdheden die je zoekt!

Bij Sparklin Moon kun je naar hartenlust shoppen tussen de kralen, bedels, rijgmaterialen en alle benodigdheden. Alles wat je nodig hebt voor je sieradenhobby vind je bij ons. Van verschillende soorten kralen in allerlei kleuren en vormen tot bedeltjes en diverse soorten rijgdraad. Het brede assortiment geeft je inspiratie en zal je creativiteit doen aanwakkeren. Wat maak jij? Een leuke ketting, armbandje of misschien wel oorbellen? Bij de kralenwinkel Sparklin Moon vind je zeker weten het materiaal dat je zoekt.

In de winkel vind je veel moderne technieken en trends van het moment, we proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op de modewereld. Maar houd je meer van klassieke sieraden? Ook dan kun je zeker shoppen bij ons. Voor ieder smaak is er wel wat. Bekijk ook zeker even de kant en klare sieradencollectie van Sparklin Moon in de winkel. Leuk om cadeau te geven of om inspiratie op te doen!

 

 

Kom shoppen in de winkel of online

Naast materiaal voor sieraden te maken, hebben wij ook een groeiende collectie Edelstenen. Kom zelf onze collectie bewonderen in onze kralenwinkel. Wij staan voor je klaar bij vragen of advies. Liever online shoppen? Bezoek dan onze webwinkel. Onze verwerkingstijden zijn tussen de 1 a 4 werkdagen. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen *boven de 30 euro. (geldig op artikelen die door de brievenbus passen en geen breekbare eigenschappen hebben).

Jarenlange ervaring

De Sparklin Moon Shop is geopend in het jaar 2013. Maar daar is het niet allemaal mee begonnen. Al sinds 2004 zijn wij bezig om het beste uit ons zelf te halen en daar zijn we al op vroege leeftijd mee begonnen. Wil jij meer weten over Sieraden maken, dan ben je bij Sparklin Moon op de juiste plaats, doordat alle sieraden in eigen atelier gemaakt worden hebben we de know how van de business en die geven we graag door aan jou!

Jou passie, delen wij!

De passie voor het vak staat bij Sparklin Moon voorop. Weten waar je het over hebt en dit delen met zoveel mogelijk mensen. We Love IT. Volg Sparklin Moon via Facebook en Instagram en wij delen zoveel mogelijk van onze ideeën met jou!