Bedels

Bedels maken je sieraad af. Als jij graag zelf sieraden maakt, mogen deze zeker niet ontbreken in je stash van sieraden benodigdheden. Sterren, Budda, Zon, zee & strand, Elfjes en quotes. Dit zijn enkele thema’s die je terugziet in ons assortiment! Kom langs in de winkel van Sparklin Moon of shop online!

250 verschillende soorten

Je kunt bedels overal aan hangen. Met 250 verschillende soorten in ons assortiment heb je genoeg keuze! Zo kun je bij ons bedels in allerlei vormen, kleuren en formaten kopen. Van bedels van natuursteen tot teksten en van bedels in allerlei vormen tot letters. Er is voor ieder wel iets te vinden. Daarnaast vind je bij ons ook andere materialen en benodigdheden die je kunt combineren met de bedels, zoals kwastjes, veertjes en plaksteenhangertjes. Je hangt de bedels aan je sieraad door middel van bedelhangertjes. Dit zijn kralen in verschillende maten met een speciaal oogje, zodat je de bedel stijlvol aan je sieraad kunt hangen.

Sieraad van jouw dromen

Naast leuke bedels, verkoopt Sparklin Moon ook te gekke metalen kralen in vormen van hartjes, sterretjes en nog veel meer! Niet is te gek! Ga jij voor een leuke armband met alleen bedels? Of kies je ervoor om een paar bedels te combineren met kralen of ander materiaal en daar een armband van te maken? Het kan allemaal! We geven je graag ideeën en tips, waardoor je jouw sieraad van je dromen kunt samenstellen! Kom langs bij ons in de winkel in Nijmegen of neem contact met ons op.