06 21598958

VIND ONZE WINKEL

Leuvensbroek 1016

6546XB Nijmegen

 

Momenteel is onze winkel gesloten

 

The First Spark!

Lang geleden werd de eerste kraal verkocht bij Sparklin Moon. Inmiddels bestaat de winkel alweer 7 jaar en liggen er 7000 verschillende kralen gerelateerde artikelen. Wil je de geschiedenis weten van Sparklin Moon?

 

Lees dan hier verder!

Follow on Instagram

*BELANGRIJKE MEDEDELING*

Hou jij net zoals ik ook niet van verassingen. Zeker niet als het gaat om korting. Heb je net besteld en POEF, de volgende dag.. KORTING! Vreselijk vind ik dat.. Daarom laten wij je meestal weten waar we mee bezig zijn en melden we deze dingen vaak ver van tevoren. Dit is natuurlijk niet echt strategisch, maar het voelt gewoon beter…. 

DAAROM BIJ DEZE!!🥳🥳🥳

Vanaf 1 februari start weer de GROOTSTE SALE van het jaar bij Sparklin Moon. En we laten je nu al een gedeelte zien wat er in de sale gaat.

De sale loopt van 1 februari t/m 7 februari. Vanaf 8 februari worden de items (en alles wat je erbij besteld) pas verzonden! Dus let op. JE pakketje gaat dan pas VANAF 8 februari met de post mee. Wil je dit niet, bestel dan geen SALE-items tussen 1 en 7 februari! Wat het voordeel voor jou is. Dat we die week GRATIS verzenden hebben op alle SALE-items. Bestel je een SALE-item en KIES je voor de BUILD-A-BOX optie bij het afrekenen dan zullen we je spulletjes kosteloos naar je opsturen. Je mag hierbij ook alle andere items van de website toevoegen! Er zijn GEEN restricties die week. Alleen dat het pas vanaf de 8ste verzonden wordt. 

Via onze social media platformen, Facebook en Instagram zal er ook nog een hoop gepost worden en waarschijnlijk ook via onze LIVE SALES die week. (Afhankelijk van het schema). We zullen je social media reserveringen en online bestelling(en) allemaal bij elkaar pakken en in 1X verzenden. (Nadat alles is betaald en pas vanaf 8 feb.)
Ophalen van je SALE-items is pas mogelijk vanaf 8 februari indien het weer toegestaan is.

Dus om het even samen te vatten:
• SALE loopt van 1 februari t/m 7 februari.
• Bestel je tijdens deze week dan verzenden we je bestelling op onze kosten. (Mits je een sale items erbij hebt zitten en kiest voor de optie BUILD-A-BOX).
• Je bestelling wordt pas VANAF 8 februari verzonden.
• Ophalen van je bestelling kan ook pas VANAF 8 februari mits het weer toegestaan is.
• SALE loopt via onze Website, Facebook en Instagram.
• Betalingen lopen allemaal via de website.

Heb je nog vragen, stel ze dan gerust. 😉
Groetjes, 
Annemie😘

#sale #uitverkoop #kralenuitverkoop #stenenuitverkoopt #allesmoetweg
*BELANGRIJKE MEDEDELING* Hou jij net zoals ik ook niet van verassingen. Zeker niet als het gaat om korting. Heb je net besteld en POEF, de volgende dag.. KORTING! Vreselijk vind ik dat.. Daarom laten wij je meestal weten waar we mee bezig zijn en melden we deze dingen vaak ver van tevoren. Dit is natuurlijk niet echt strategisch, maar het voelt gewoon beter…. DAAROM BIJ DEZE!!🥳🥳🥳 Vanaf 1 februari start weer de GROOTSTE SALE van het jaar bij Sparklin Moon. En we laten je nu al een gedeelte zien wat er in de sale gaat. De sale loopt van 1 februari t/m 7 februari. Vanaf 8 februari worden de items (en alles wat je erbij besteld) pas verzonden! Dus let op. JE pakketje gaat dan pas VANAF 8 februari met de post mee. Wil je dit niet, bestel dan geen SALE-items tussen 1 en 7 februari! Wat het voordeel voor jou is. Dat we die week GRATIS verzenden hebben op alle SALE-items. Bestel je een SALE-item en KIES je voor de BUILD-A-BOX optie bij het afrekenen dan zullen we je spulletjes kosteloos naar je opsturen. Je mag hierbij ook alle andere items van de website toevoegen! Er zijn GEEN restricties die week. Alleen dat het pas vanaf de 8ste verzonden wordt. Via onze social media platformen, Facebook en Instagram zal er ook nog een hoop gepost worden en waarschijnlijk ook via onze LIVE SALES die week. (Afhankelijk van het schema). We zullen je social media reserveringen en online bestelling(en) allemaal bij elkaar pakken en in 1X verzenden. (Nadat alles is betaald en pas vanaf 8 feb.) Ophalen van je SALE-items is pas mogelijk vanaf 8 februari indien het weer toegestaan is. Dus om het even samen te vatten: • SALE loopt van 1 februari t/m 7 februari. • Bestel je tijdens deze week dan verzenden we je bestelling op onze kosten. (Mits je een sale items erbij hebt zitten en kiest voor de optie BUILD-A-BOX). • Je bestelling wordt pas VANAF 8 februari verzonden. • Ophalen van je bestelling kan ook pas VANAF 8 februari mits het weer toegestaan is. • SALE loopt via onze Website, Facebook en Instagram. • Betalingen lopen allemaal via de website. Heb je nog vragen, stel ze dan gerust. 😉 Groetjes, Annemie😘 #sale #uitverkoop #kralenuitverkoop #stenenuitverkoopt #allesmoetweg