Ons Magazijn is weer open op zondag 26 juni. Helaas, kun je niet zomaar langskomen, aangezien we mensen niet willen laten wachten buiten en we binnen niet oneindig veel ruimte hebben. Je kunt een tijdvak reserveren van 1 uur.

Het is niet toegestaan om meerdere tijdvakken achter elkaar te reserveren. Indien je de tijd nodig hebt, kun je gerust iets langer blijven, maar het is wel fijn om te weten dat niet iedereen tegelijk langskomt. Vanaf 10 jaar is het reserveren van een tijdvak nodig. Indien je jonge kinderen mee neemt ben je zelf verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt.

Hieronder vind je een kleine routemap waar onze magazijn is, het adres is Kerkenbos 1079S. De groene route is vanaf de winkel. Onze open dag is dus NIET in de winkel maar op een andere locatie ongeveer 3 minuten van de winkel vandaan!

We zullen GEEN tassen toestaan in het Magazijn, aangezien er veel breekbare spullen staan. Een klein tasje waar een telefoon in past is toegestaan. Indien je toch een tas bij je hebt kun je deze achter laten in onze ‘garderobe’. 

Je kunt je uitgezochte spulletjes meteen afrekenen en meenemen. Voorkeur gaat uit naar betaling via de PIN. Het is ook mogelijk om contant af te rekenen. 

Gereserveerd nu je tijdvak via deze link. Je ontvangt een gewone bestelbevestiging van een fictief artikel. Je hoeft hier verder niks mee te doen. Alleen maar langs komen tijdens de jou gekozen tijdvak op zondag 26 juni.

 

Hopelijk tot dan…

info@sparklinmoon.nl