Agenda

De winkel is momenteel gesloten tot het corona-virus weer onder controle is en we veilig weer open kunnen. Het is mogelijk om je artikelen online te bestellen en bij de deur af te halen. Na bestellen maken we een afspraak met je via de mail. 

Helaas kun je absoluut NIET naar binnen.. We hebben veel metalen materialen in de winkel, de kans op besmetting van andere ligt helaas bij ons hoger dan bij andere soorten winkels. Wij hopen hiervoor uw begrip.

Ik werk alleen in de winkel en zorg dat er extra op de hygiëne gelet word om alles te voorkomen. 

Heb je hulp nodig met bestellen, kan je iets niet vinden, zoek je meer qua voorraad als onze chat open staat kun je me daar het snelst bereiken.

StaySafe StafHome ShopOnline

 

Aangepaste Openingstijden

Sparklin Moon is een eenmanszaakje, om verder te groeien via webwinkel en online zaken is er besloten om, om de week op Donderdag de winkel te sluiten voor klanten. Deze dagen zal er gewerkt worden aan de webwinkel, de winkelvoorraad, tripjes naar de groothandel, administratieve noodzaken en andere bezigheden. Kijk altijd goed van te voren of de winkel geopend is, zeker als je van verder weg komt. 

Staat er verder niks bij de dag dan zijn we open volgens normale winkeluren. De grijze vlakken zijn de dagen dat we standaard gesloten zijn.

Dinsdag t/m Zaterdag van 10u tot 17u.

Tevens hebben we op sommige vrijdag avonden Live Shows via Facebook, die beginnen om 20u. Elke Live hebben we een andere thema, volg ons via facebook om op de hoogte te blijven.