Agenda

De winkel zal vanaf 1 augustus weer open gaan op de Woensdag en Zaterdag. Beide dagen zullen we er zijn van 10u tot 17u. 

Indien je gezellig bij ons komt shoppen in de winkel gelden er een aantal regels.
*Desinfecteer je handen met onze desinfectie gel als je binnen komt.
 
*Er mogen maximaal 3 koppels binnen zijn per keer. Een koppel is bijvoorbeeld, moeder/dochter (en eventueel een 2de dochter mag, 2 vriendinnen of 2 zussen. (Mannen zijn natuurlijk ook welkom, maar het blijft een Ladies World). Je mag dus samen shoppen maar blijf in de winkel bij elkaar. Zodat je zoveel mogelijk afstand kan houden van andere koppels.

* Hou zoveel mogelijk anderhalf meter afstand van elkaar, de winkel is niet groot. Dus let gewoon goed op waar andere koppels lopen.

* In de winkel hebben we stoffen bakjes, pennen en papier. Indien je onze spullen niet wilt gebruiken, neem dan je eigen spulletjes mee om je materialen in te doen en bedragen op te noteren. Aan het einde van je shopping trip mag je natuurlijk onze desinfectie gebruiken om je handen weer schoon te maken.  

* Blijf niet te lang in de winkel, staat er een rij buiten dan heb je maximaal 15 minuten om te shoppen. Geen rij, mag je langer binnen zijn. Maak thuis even een lijstje en zorg dat je een idee hebt wat je allemaal wilt kopen. Zorg dat je niet overal onnodig aan zit.

* Voel je je eigen niet lekker, neem dan geen risico en shop lekker online.